CAPVESPRE AL FAR DE S'ARENELLA

CAPVESPRE AL FAR DE S'ARENELLA

JOAN NADAL GELADA

oli sobre tela
38 x 46 cm
800,00 €
Obra única
Detalles de la obra
El Far de S'Aranella, situat majestuosament al Port de la Selva, és molt més que una simple estructura marítima. És un guardià silenciós dels mars tumultuosos i un far que guia els navegants cap a la seguretat des de temps immemorials de les profundes tramuntanes del Cap de Creus.

Erigit amb elegància a la línia costanera, el Far de S'Aranella esdeve un punt de referència icònic, una presència tranquil·litzadora per als mariners que s'aventuren per aigües desconegudes. Amb la seva llum intermitent, tallant la foscor de la nit, ofereix un far que indica la ruta cap a casa, cap a la calma del port.

A banda de la seva funció pràctica, aquest far té una bellesa intrínseca que captiva els visitants que s'acosten per admirar-lo. Amb el seu perfil elegant, s'alça com un testimoni de la força i la resistència humana davant les forces de la natura.

Per als habitants locals, el Far de S'Aranella és un símbol de la seva comunitat, una part integral del paisatge que dóna caràcter i identitat al Port de la Selva. És un recordatori constant dels vincles profunds entre l'home i el mar, entre la llum i la foscor, entre la seguretat i l'aventura.

Al quadre he volgut plasmar el quadre en les postes de sol que aquest ens pot oferir i recordar com sempre hi haurà un far on seguir dins el camí de cadascú.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
CAPVESPRE AL FAR DE S'ARENELLA