SORTINT DE LA COVID-19

SORTINT DE LA COVID-19

Joan nadal Gelada

Oli sobre fusta
40 x 60 cm
800,00 €
Obra única
Detalles de la obra

La pandèmia de COVID-19 va transformar radicalment les nostres vides, deixant una empremta profunda en la societat i l'individu. Des de la incertesa i la por fins a la pèrdua i l'aïllament, els efectes emocionals han estat immensos. No obstant això, a través de l'art, molts han trobat una eixida per expressar aquesta experiència col·lectiva. L'art s'ha convertit en un mitjà per processar les emocions, connectar amb altres persones i reflexionar sobre la fragilitat de la vida. Ja sigui a través de la pintura, la música, la literatura o altres formes d'expressió, l'art ha servit com a vehicle per compartir històries, inspirar esperança i trobar consol en temps difícils. Així, l'art no només ha registrat aquest període de la història, sinó que també ha donat sentit i significat a les experiències viscudes durant la pandèmia, i es per això que aquest quadre relata la llum al final del túnel que molts de nosaltres vam poder viure.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
SORTINT DE LA COVID-19