Recons cromàtics. JNadalG

España
Benvinguts/des a la meva petita galeria d'art, un refugi per als amants de l'art i la bellesa dels paisatges. Entra i explora la meva col·lecció de quadres que capturen la majestuositat dels paisatges més fascinants d'allà on he estat i he viscut. Els meus quadres han anat sorgint d'acord amb diverses experiències i moments que he viscut, on m'han fet connectar un cop més amb el veritable poder de la pintura i l'art com a forma d'expressió.

Soc un pintor relativament novell, fa uns onze anys que pinto com a afició i m'agradaria poder començar a expandir-me, i veure que potser els quadres que pinto han arribat algú d'alguna forma especial.

Pel que fa als preus no demano gaire, ja que acabo de començar i també disposo de diverses varietats de quadres i dimensions pel que pot fer que els preus canviïn.
Els quadres estan pintats amb oli sobre tela i alguns d'ells contenen diversos materials per crear la textura que li volia donar a cadascun d'aquests.

He pintat diversos quadres de la costa brava, de paisatges, de moments històrics com la COVID-19, o els fets de l'1 D'octubre a Catalunya, i algunes de les meves obres he pogut tenir la sort que han tingut ressò mediàtic o s'han arribat a exposar en diverses galeries d'art.

Actualment, estic creant làmines de seqüències de paisatges de bosc o finestres al mar, que més enllà de ser més econòmics també és una forma de poder expressar moments capturats d'una forma més momentània.

Amb una varietat de tècniques i estils, us convido a contemplar la diversitat del nostre planeta a través de pinzells i colors. I encara que em consideri un aficionat espero que trobis alguna obra que capti la teva imaginació o et pugui agradar.
Moltes gràcies a tothom!
Foto de la galería

Obras disponibles

Políticas de la galería

Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies

Contacto

Email
Teléfono
691384065
Sitio Web
www.reconscromatics.joannadalart.com
Ubicación
barcelona
España