FINESTRES AL MAR, ENTRE CAMINS AL BOSC (Serie de petits quadres)

Oli sobre paper de tela
Altura 41 cm-Amplada 28 cm (aprox gairebé tots iguals)
60,00 €
Obra única
Detalles de la obra
Aquesta sèrie de quadres sobre paper de tela, és una sèrie que l'autor ha fet de forma més econòmica per començar a fer-se conèixer fora dels grans quadres que ja ha presentat i ha fet en el seu recorregut com a pintor.
La sèrie de Finestres al mar i paisatges al bosc, és una opció més econòmica i individual on a cada obra d'aquesta ha volgut retratar en pinzellades moments capturats, que no sempre es poden explicar amb paraules.
Cada obra té un valor entre uns 40 i 60 euros (en funció d'aquesta)
Biografía del artista

Joan Nadal i Gelada, com a creador de l’obra descrita a continuació, certifica la
seva autoria.

En Joan neix a Figueres i, des de la seva infantesa, viu a Barcelona. Tot i que passa gran part d'aquesta als carrers de Colera, (un petit poble de l'Alt Empordà), més endavant, s'enamora d'un dels pobles veïns, conegut com el Port de la Selva.

Fa deu anys, l'autor comença a pintar, fusionant taques i colors de manera molt significativa. Amb el pas del temps, aquesta fusió esdevé el seu segell distintiu, permetent-li captar el món sota un prisma únic, ple de colors i textures adaptades a cada obra i moment vital el qual pinta.

Des de les petites sèries de quadres fins a les obres més elaborades, totes són fruit d'hores i hores de dedicació per part de l'autor, qui ha recorregut un camí intern que no sempre ha estat fàcil.

Us convidem a contemplar les seves obres amb el vostre propi punt de vista i a gaudir de la interpretació que l'autor plasma en cada quadre; l'art a través dels ulls de cadascú.
Moltes gràcies
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
FINESTRES AL MAR, ENTRE CAMINS AL BOSC (Serie de petits quadres)