Correr contra el vent

Correr contra el vent

Joan Nadal Gelada

oli sobre fusta
36 x 40
400,00 €
Obra única
Detalles de la obra

El quadre captura un moment efímer, una instantània congelada en el temps que irradia energia i emoció. En el centre de la composició, dues noies corren amb fervor per la platja, els seus cabells esvoaïssats cap enrere pel vent marítim. El moviment és palpable, cada pinzellada transmet l'acceleració dels seus passos i la lleugeresa de la seva carrera.

El vent s'esmuny entre elles, dibuixant corbes suaus i elegants en les seves vestimentes, conferint al quadre una sensació de dinamisme i llibertat. Les expressions dels rostres revelen una barreja d'alegria i determinació, com si res no pogués aturar-les en la seva cursa cap a l'aventura.

El color del cel i del mar s'uneixen en una paleta vibranta, reflectint la llum del sol que banya la platja. La seva llum suau i càlida infon una atmosfera de calma i serenitat, contrastant amb la vitalitat i l'entusiasme de les dues noies.
És un recordatori vibrant de la bellesa de la joventut, de la llibertat de l'esperit i de la força de la connexió humana en un món en moviment constant.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
Correr contra el vent