En Siset

En Siset

Joan Nadal Gelada

Oli sobre tela
60 x 60
800,00 €
Obra única
Detalles de la obra
Un quadre molt especial, pel personatge que figura en ell. Un home del Port de la Selva de tota la vida, el qual va ser una persona molt important per molts .


En el cor del Port de la Selva, el record de Siset perdura com una brisa suau que acaricia els carrers empedrats i les ones que bateguen a la vora del mar. Home del poble, Siset era més que una simple figura local; era un vincle entre generacions, el guardià d' històries antigues i el somriure amable que donava la benvinguda als que arribaven.

Amb la seva passió per la mar i la seva saviesa acumulada al llarg dels anys, Siset era com un far que guia les embarcacions cap a port segur. El seu llegat perdura en els relats dels pescadors i en les cançons que ressonen als taverns locals, recordant-nos que la seva presència mai no s'apagarà completament.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
En Siset