Es fa de nit a la Miró

Es fa de nit a la Miró

Joan Nadal Gelada

Oli sobre tela
60 x 80
1.100,00 €
Obra única
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Más información

En aquest quadre inspirat en l'estil del reconegut pintor Joan Miró, Barcelona es revela en tota la seva esplendor surrealista. Les formes són distorsionades, les línies s'entrellacen en un joc caleidoscòpic de geometries vibrants i colors saturats.

A mesura que el sol es pon sobre la ciutat, els edificis s'il·luminen amb tons càlids i lluminosos, creant una escena onírica i màgica. Les siluetes dels monuments icònics de Barcelona – la Sagrada Família, la Casa Batlló, les torres de la ciutat – es fonen amb el paisatge urbà en un ballet de formes i colors.

El cel es tenyeix amb tonalitats suaus de taronja, rosa i lila, mentre que les ombres s'allarguen i s'estenen sobre els carrers i places de la ciutat. La llum del sol ponent banya tot el paisatge en una aura dorada, donant-li una calidesa i una màgia especial.

A través dels ulls de cadascú , Barcelona es pot transformar en un univers fantàstic, un lloc on la realitat i la imaginació es confonen en una dansa encantadora. És un homenatge a la bellesa etèria de la ciutat quan el sol cau, quan la llum es difumina i els somnis prenen vol.
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
Es fa de nit a la Miró