Fets d'Urquinaona 2019
Más fotos de la misma obra
Fets d'Urquinaona 2019 Fets d'Urquinaona 2019 Fets d'Urquinaona 2019

Fets d'Urquinaona 2019

Joan Nadal Gelada

Oli sobre tela
En funció del quadre (81 x 116 cm aprox)
1.400,00 €
Obra única
Detalles de la obra
La Batalla d'Urquinaona del 2019 va esdevenir un episodi tristament memorat a Catalunya, un punt àlgid de les tensions polítiques i socials arran de les manifestacions per l'empresonament dels presos polítics catalans. Aquesta confrontació entre manifestants i forces de seguretat va tenir lloc al centre de Barcelona, concretament a la plaça d'Urquinaona, on es van viure moments de tensió i violència.

Aquesta batalla no només va marcar un punt d'inflexió en el conflicte polític entre Catalunya i l'Estat espanyol, sinó que també va deixar una empremta profunda en la societat catalana. Molts de nosaltres recordem aquesta jornada amb dolor i consternació, com un símbol dels desafiaments i les divisions que encara ens afecten com a comunitat.

Tanmateix, la Batalla d'Urquinaona també va despertar un sentiment de solidaritat i resistència entre molts catalans, que es van unir per defensar els seus drets i les seves llibertats fonamentals. És un recordatori de la importància de la pau i el diàleg en la resolució dels conflictes, i de la necessitat de treballar junts per construir un futur més just i equitatiu per a tothom.

A través del meu art, he intentat capturar la importància històrica d'aquestes manifestacions, la seva capacitat per a la mobilització i la seva influència en la consciència col·lectiva. És un intent de preservar aquests moments de la nostra història i de celebrar el coratge i la determinació del poble català en la seva lluita per la justícia i la llibertat. Va costar molt el procés creatiu dels quadres ja que jugar amb el realisme del fum ha estat tot un procés molt difícil alhora de pintar-ho tal qual era.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
Fets d'Urquinaona 2019