Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva "
Más fotos de la misma obra
Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva " Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva " Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva " Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva " Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva "

Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva "

Joan Nadal Gelada

oli sobre tela
60 x60 aprox (en funció del quadre )
600,00 €
Obra única
Detalles de la obra
Imagina-te-la descansant a la vora de les tranquil·les aigües blaves, amb les seves velles de fusta polida pel sol i la sal marina. És un record constant del poder del mar i de les possibilitats infinites que s'estenen més enllà de l'horitzó.

Cada vegada que la mires, et transporta a moments de plaer i aventura: llargues jornades navegant, pescant al caure de la tarda, o simplement deixant-se portar pel ritme calmant de les ones.

A Port de la Selva, una barca no és només una possessió, sinó una extensió de l'ànima marinera del poble, un testimoni de la seva relació íntima amb el mar i un recordatori constant de la bellesa i la pau que es troba en les coses senzilles de la vida.

Quan era petit somiava en tenir una barca, i la realitat és que quan pujo en ella soc capaç de ser feliç sense gairebé res més que el vent i el paisatge de Port de la Selva.
Cada quadre d'aquesta seqüència està capturat des d'una òptica i perspectiva diferent d'aquesta i del Port, per tal de fer una visió general de 360 graus del que en aquell moment estava vivint. El preu va en funció del quadre però ronden els 600 euros, encara que hi ha la possibilitat de parlar del preu si es vol comprar la sèrie o alguns d'aquesta.

Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
Sequència de quadres " Navegant en perspectiva al port de la Selva "