Tu sol

Tu sol

Joan Nadal Gelada

Oli sobre tela
61 x 83 cm
900,00 €
Obra única
Detalles de la obra
La solitud és un aspecte intrínsec de la vida humana, una oportunitat per connectar-nos amb nosaltres mateixos i reflexionar sobre el nostre viatge personal. Encara que pugui semblar un lloc fosc i desconegut, l'art ens mostra que fins i tot en els moments més solitaris i entre la boira més densa, hi ha una llum que pot guiar-nos cap a la claritat.

L'art ens recorda que, fins i tot quan ens trobem en els moments més foscos de la nostra vida, sempre hi ha la possibilitat de transformació i renovació. Com la boira que es dissipa amb el pas del temps, els nostres estats d'ànim i situacions poden canviar, obrint pas a nous horitzons i noves oportunitats.

Així doncs, gaudir de la solitud no és només un acte de presència passiva, sinó una invitació a explorar i abraçar el potencial transformador de l'art i de la nostra pròpia experiència. En aquesta exploració, podem descobrir que fins i tot en la solitud més profunda, hi ha una bellesa i una riquesa que ens enriqueix i ens impulsa a créixer.
A l'obra l'ovella representa cada persona que s'ha sentit sola alguna vegada, i encara que així ho representi, quan el paisatge s'aclarà pots veure com hi ha molta gent com tu i que no estaràs mai ,sol del tot.
Envíos
Faré enviaments de les diverses obres intentant que sigui de la forma més econòmica possible, pel que fa els gastos d'enviament. Alhora, també ofereixo la possibilitat de poder quedar de forma presencial per entregar-los així com, crec que es una bona manera de que en el cas que hi hagui qualsevol consulta ,queixa o pregunta que se'm vulgui fer també es més útil, i t'estalvies temps.
Devoluciones
Pel que fa l'entrega dels quadres, disposes d'un més per notificar qualsevol queixa o per fer devolució, passat aquest temps puc parlar de diverses alternatives en funció el cas de cada persona però en principi ja no es podrà tornar cap quadre.
Moltes gràcies
Se envía desde: España

Ofrecido por
Logo de la galería
Recons cromàtics. JNadalG
0% positive feedback11 (0 ratings)
Opiniones :
 (0/5)
Para: Recons cromàtics. JNadalG
Tu sol